Bekijk de vernieuwde brochure ‘Ik krijg een kind’

Ben je zwanger of verwacht je partner een kind? Ga je een kind adopteren of krijg je de zorg over een pleeg- of stiefkind dat bij je woont? Er komt dan veel op je af. Ook zaken die met je werk te maken hebben. Bijvoorbeeld of je recht hebt op verlof. Dit en meer lees je in de vernieuwde brochure ‘Ik krijg een kind’.

Ouderschapsverlof
Beeld: ©P-Direkt

Brochure weer actueel

De brochure ‘Ik krijg een kind’ is aangepast aan de nieuwste regelgeving en is weer helemaal actueel. Wil je bijvoorbeeld weten of je recht hebt op ouderschapsverlof? Via de inhoudsopgave of het menu bovenin navigeer je snel naar het onderwerp van je keuze. Wil je meer informatie over een onderwerp? Gebruik de linkjes en bekijk de aanvullende informatie op Rijksportaal Personeel of de website van de Belastingdienst of de Rijksoverheid.

Neem snel een kijkje

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in de vernieuwde brochure ‘Ik krijg een kind’.