Nu online: de producten- en dienstencatalogus 2022

De huidige maatschappelijke ontwikkelingen vragen om kwalitatief goede en relevante dienstverlening. Dienstverlening die onderscheidend is en waarvan het resultaat duurzaam impact heeft op de ontwikkeling van rijksambtenaren. Zij vormen de basis van een goed functionerende en wendbare Rijksoverheid en presteren beter en hebben meer werkplezier als ze zich kunnen inzetten en ontwikkelen in een gezonde en (sociaal) veilige omgeving. Personeel versterkt Rijksorganisaties en hun medewerkers hierbij.

In samenhang

Tijdens het samenstellen van de Producten en Dienstencatalogus (PDC) 2022 is naast het doorontwikkelen van een multidisciplinaire dienstverlening ook gekeken naar het aanbrengen van meer focus in ons totale producten- en dienstenaanbod. Door de dienstverlening steeds meer in samenhang vorm te geven kunnen we u nog beter van dienst zijn bij uw strategische en tactische vragen of opgaven.

Het integrale aanbod van UBR Personeel maakt het voor u mogelijk om te kiezen tussen uniformiteit (standaard dienstverlening) en/of maatwerk met aanpassingen waar mogelijk. In deze Producten- en Dienstencatalogus presenteren wij u onze dienstverlening in zes overzichtelijke hoofdstukken:

  • Inclusiviteit
  • Arbeidsmarkt
  • Loopbaan- en Talentontwikkeling
  • Bedrijfszorg
  • Advocaten en Adviseurs Arbeidsrecht
  • Organisatie-inrichting

Ga met ons in gesprek

Vanuit onze kennis en kunde gaan we graag met u in gesprek over hoe we bij uw specifieke opgaven kunnen ondersteunen. U kunt daarvoor contact opnemen met ons Klantcontactcentrum: per e-mail: Klantcontact.oprijk@rijksoverheid.nl of telefonisch via: 070-700 05 23 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Graag tot ziens in 2022!