Schrijf je in voor de Week van het werkplezier

De Week van het werkplezier komt er weer aan. Van 13 tot en met 17 november 2023 organiseert de Rijksoverheid een groot aantal online activiteiten voor meer vitaliteit en werkplezier op de werkvloer. Dit jaar staat het programma in het teken van Teamkracht: in verbinding zijn met jezelf en je team. De activiteiten zijn bestemd voor Rijksambtenaren én leidinggevenden en vinden voornamelijk online plaats. Vanaf maandag 9 oktober staat het programma online en start de inschrijving. Kan jouw team wel wat meer verbinding gebruiken? Doe dan mee! Deelname is gratis.

Hoe zorg je ervoor dat je als team gezond en vitaal kunt (samen)werken? Hoe blijf je met elkaar in verbinding en zorg je voor een goede werksfeer? Hoe kun je op een inclusieve manier samenwerken waarbij je elkaars kwaliteiten versterkt? Tijdens deze editie van de Week van het werkplezier laten we zien welke mogelijkheden er zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Activiteiten voor medewerkers en leidinggevenden

Denk aan de workshop De kracht van schaamte’ van Aukje Nauta, waarin je leert hoe je schaamte kunt omdenken; een workshop voor meer verbinding en sociale veiligheid. Maar ook workshops over hoe je elkaars kwaliteiten optimaal kunt benutten, het vinden van je Ikigai of de activiteiten van Mindful Rijk voor meer werkplezier en bevlogenheid.

Daarnaast organiseren we dit jaar een aantal programmaonderdelen speciaal voor leidinggevenden: voor het vergroten van (psychologische) veiligheid, teamvitaliteit, teamflow en teamkracht. Deze zijn herkenbaar aan de roze kleur in het programmaoverzicht op de website.

Inschrijven

Vanaf 9 oktober a.s. kun je je inschrijven voor zowel de kleinere als de grotere programmaonderdelen. Wil je verzekerd zijn van een plek? Zorg dan dat je er snel bij bent want vol is vol. In de week voor de Week van het werkplezier krijg je een bevestiging toegestuurd met de link naar de workshop of webinar.

Vragen?

Heb je vragen over het programma van de Week van het werkplezier? Stuur dan een e-mail naar registratie@bureaumk.nl.

Meer info over de Week van het werkplezier

De week van het werkplezier wordt georganiseerd door Vitaal Rijk. Vitaal Rijk is een initiatief van de verschillende Shared Services Organisaties P&O van de Rijksoverheid. Zij werken samen op het gebied van Vitaliteit om rijksmedewerkers en organisatieonderdelen te stimuleren om te investeren in de 4 verschillende dimensies van vitaliteit die invloed hebben op elkaar: zingeving, mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit en sociaal emotionele vitaliteit.