21 maart live netwerkdag vertrouwenspersonen rijksoverheid, kom jij ook?

Op 21 maart is de live netwerkdag vertrouwenspersonen waarbij we interdepartementaal stil staan bij racisme en discriminatie, op de internationale dag tegen racisme en discriminatie. En dat is niet voor niets. Elke dag merken we dat dit een belangrijk aandachtspunt is. Niet alleen in onze samenleving, ook binnen de Rijksoverheid.

Het wordt een super leerzame netwerkdag met een prachtig programma, vol inspiratie en ontmoeting. Zo neemt onze nieuwe collega Graciëlla Ellis ons mee in een workshop ‘In het verschil maak jij de verbinding’. Deze workshop gaat over diversiteit, de impact van cultuur, opvoeding en trauma’s, hoe we informatie filteren en onszelf presenteren.

Joris Luyendijk

Daarnaast hebben we een zeer interessante gastspreker uitgenodigd, namelijk Joris Luyendijk met een steekhoudend en interactief verhaal.
Joris studeerde Politicologie en Antropologie, is journalist, columnist, spreker en onderzoeker, en mateloos gefascineerd door (het gebrek aan) diversiteit en inclusiviteit.
Hij schreef diverse boeken en presenteerde diverse programma’s op radio en TV, zoals ‘Zomergasten’ en ‘Wintergasten’.

Verder geeft Henny Schrauwers ons een sneak preview op de toekomstige rol van de vertrouwenspersoon. By the way: Henny Schrauwers gaat ‘off grid’. Jawel, je leest het goed. Ze gaat het netwerk vertrouwenspersonen verlaten.

Dus buiten het ontzettend leuke inspirerende programma, nòg een reden om je meteen aan te melden voor deze netwerkdag! Dan kun je haar nog de hand schudden tijdens de netwerkborrel na afloop! En kunnen we ons glas heffen op ons 12,5 jarig bestaan. Dat mag gevierd worden!

Voor wie is deze netwerkdag?

Voor wie is deze netwerkdag?
De netwerkdag wordt georganiseerd voor rijksmedewerkers die de functie vervullen van vertrouwenspersoon, integriteit coördinator, coördinator vertrouwenspersonen of bedrijfsmaatschappelijke werker.

Aanmeldingen

Aanmeldingen
Je kunt je aanmelden via deze link. Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een bericht naar NetwerkVP@rijksoverheid.nl