Aanbesteding verhalen van schade geopend

O&P Rijk | Bedrijfszorg heeft de aanbesteding voor regres gestart. Regres is het verhalen van loon- en re-integratiekosten van uitgevallen medewerkers op de veroorzaker van de schade. Geïnteresseerden hebben tot 22 juli om zich in te schrijven.

Een gele auto ligt in de kreukels na van achter te zijn aangereden door een rode auto

Het verhalen van schade gebeurt meestal via de verzekeraar van de veroorzaker. Dit regelt de regres-leverancier. Op dit moment is BSA Schaderegeling BV de regres-leverancier van de Rijksoverheid. Maar eind dit jaar loopt de overeenkomst met BSA Schaderegeling BV af. Daarom is de aanbesteding gepubliceerd.

De inschrijfdeadline voor alle geïnteresseerde partijen, inclusief de huidige leverancier, is 22 juli 2024. De verwachting is dat de winnende partij halverwege oktober 2024 de overeenkomst kan tekenen.