Een frisse blik op jouw loopbaan- en ontwikkelwens

Wist je dat je met al je vragen over je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling terecht kunt voor een gesprek met een loopbaanadviseur? Niet alleen tijdens deze Week van de Loopbaan, maar het hele jaar door staan loopbaanadviseurs voor je klaar om jou op weg te helpen. Tijdens de Week van de Loopbaan zetten we deze mogelijkheid graag in de spotlights.

Vragen over je loopbaan

Loopbaanvragen kunnen heel divers zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan over:

  • of je huidige functie nog voldoende passend is
  • je wilt je verder ontwikkelen in je huidige functie maar weet niet hoe
  • je bent toe aan een volgende stap en je wilt je graag oriënteren op carrièremogelijkheden
  • je wilt weten wat je talenten zijn, deze verder ontwikkelen en benutten
  • je kan wel wat hulp gebruiken bij je cv en sollicitaties
  • je ervaart dat je niet meer het maximale uit je werk haalt
  • je staat op een kruispunt van je loopbaan. Ga je een nieuw pad inslaan of toch niet?
Week van de Loopbaan, 13t/m 17 september 2021

Meer mogelijk dan je denkt

Aan de slag met je loopbaan hoeft niet meteen te betekenen dat je een overstap maakt naar een andere baan. Het kan ook zijn dat je juist meer verdieping zoekt of beter en met meer energie tot je recht wilt komen in je huidige functie. Er is zoveel meer mogelijk dan je zelf kunt bedenken.

Hulp en helderheid

Een beetje hulp en helderheid is nooit weg. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een loopbaanadviseur kun je sparren over alle vragen op het gebied van je loopbaan en ontwikkeling én krijg je zicht op mogelijkheden en vervolgstappen die passen bij jouw situatie. Een eerste stap is zo gezet. Maak een afspraak voor het loopbaanspreekuur voor een goed gesprek en een frisse blik.

Afspraak maken?

Kijk hier bij wie jij terecht kunt.