De Krant: Talentgericht werven en selecteren

Talentgericht werven en selecteren krijgt steeds meer aandacht in deze krappe arbeidsmarkt. Begrippen als motivatie, potentie en talent/ontwikkelmogelijkheden staan centraal. Het is daarbij minder belangrijk wat iemand in het verleden al bewezen heeft.

Hoe gaat dat precies en wat levert werken en werven vanuit talent op voor mensen en organisaties? Aan het woord onze collega’s Anne-Marie Stoffer, Erik Moningka en Aad Fase over hun ervaring, invalshoeken en successen. Een mooi gezamenlijk initiatief waar O&P Rijk ǀ Loopbaan- en Talentontwikkeling en O&P Rijk | Arbeidsmarkt nadrukkelijk bij betrokken zijn. Lees het artikel hier…

Talentgericht werven en selecteren: hoe gaat dat precies? | De Krant (rijksoverheid.nl)

Talentgericht werven en selecteren