Jaaropgave 2022 beschikbaar in het P-Direktportaal

De jaaropgave 2022 is nu beschikbaar in het P-Direktportaal. Doe je aangifte inkomstenbelasting? Dan heb je je jaaropgave nodig.

Man achter laptop met een jaaropgaaf in de hand
Beeld: ©OP Rijk

Waar vind je de jaaropgave?
De jaaropgave vind je in het P-Direktportaal. Ga naar Financiën en Salaris > Salaris > Salarisstrook en jaaropgave.

De jaaropgave per e-mail ontvangen?
Ontvang je je salarisstrook per e-mail? Dan ontvang je de jaaropgave ook per e-mail. De jaaropgave wordt verstuurd naar het e-mailadres dat je in het P-Direktportaal hebt geregistreerd. Ontvang je je salarisstrook nog niet per e-mail? Dan kun je dit regelen in het P-Direktportaal. Ga naar Financiën en Salaris > Salarisstrook per e-mail.

Toelichting jaaropgave 2021
In de ‘Toelichting jaaropgave’ die P-Direkt elk jaar maakt, staat meer informatie over de jaaropgave. Je vindt de toelichting op de 2e pagina van de jaaropgave in het P-Direktportaal of op Rijksportaal Personeel.