Declareren mondkapjes en zelftesten voor coronavirus niet meer mogelijk

Heb je klachten die mogelijk te maken hebben met het coronavirus? Per 10 maart 2023 kun je hiervoor geen mondkapjes en zelftesten meer declareren in het P-Direktportaal. De laatste corona-adviezen over testen, zelftesten en isolatie zijn vervallen per 10 maart. Het coronavirus is er nog wel, maar bijna iedereen heeft afweer opgebouwd door vaccinatie of een doorgemaakte infectie.

Heb je vóór 10 maart 2023 kosten gemaakt voor een zelftest en/of mondkapje? Dan kun je de kosten daarvan nog declareren. Vanaf 10 maart 2023 kun je deze kosten niet meer declareren via het P-Direktportaal.

Maatwerkafspraken kun je wel via eigen organisatie declareren

Heb je met je manager specifieke afspraken gemaakt over het gebruik van mondkapjes en zelftesten? Dan kun je de kosten hiervan declareren via de financiële afdeling van je eigen organisatie en niet via het P-Direktportaal.