Nieuw formulier Dienstreizen Binnenland vanaf 19 oktober beschikbaar in P-Direktportaal

Op donderdag 19 oktober 2023 staat het nieuwe dienstreizen binnenland formulier in het P-Direktportaal. In het formulier wijzigt de declaratietermijn en het beoordelingsproces. Het is vanaf oktober niet meer mogelijk om binnenlandse dienstreizen langer dan 3 maanden terug te declareren.

Openbaar vervoer

O&P Rijk | P-Direkt verwerkt je declaratie en betaalt de vergoeding bij de eerstvolgende salarisbetaling uit. Je manager beoordeelt je declaratie. Managers ontvangen vanaf oktober dagelijks direct nieuwe declaraties in plaats van maandelijks achteraf.

Door de komst van het nieuwe formulier krijgen de teammanagers er een nieuwe functionaliteit bij. Zij kunnen vanaf 19 oktober de gedeclareerde dienstreizen van medewerkers dagelijks beoordelen.

Afkeuren en verwijderen declaratie

Keurt je manager een declaratie af? Dan krijg je hiervan een melding in je P-Direktportaal. Je kunt een ingediende declaratie ook zelf verwijderen en opnieuw indienen. Je hoeft niet meer op de afkeuring van de manager te wachten.

Waar vind ik het formulier?

Het formulier voor binnenlandse dienstreizen is te vinden via P-Direktportaal > Reizen > Dienstreizen Binnenland.