Ontdek jouw loopbaanmogelijkheden tijdens de Week van de Loopbaan

Vandaag start de Week van de Loopbaan. Een week die in het teken staat van de oneindige mogelijkheden die er binnen het Rijk zijn voor je loopbaan en om jezelf te ontwikkelen. Wil je groeien in je huidige functie, wil je ontdekken wat jouw talenten zijn, of ben je nieuwsgierig naar je loopbaanmogelijkheden?

Wat is jouw loopbaanvraag?

Loopbaanvragen kunnen heel divers zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan over:

  • je wilt je verder ontwikkelen in je huidige functie maar weet niet hoe
  • je bent toe aan een volgende stap en je wilt je graag ori√ęnteren op carri√®remogelijkheden
  • je wilt weten wat je talenten zijn, deze verder ontwikkelen en benutten
  • of je huidige functie nog voldoende passend is
  • je kan wel wat hulp gebruiken bij je cv en sollicitaties
  • je ervaart dat je niet meer het maximale uit je werk haalt
  • je staat op een kruispunt van je loopbaan. Ga je een nieuw pad inslaan of toch niet

Meer mogelijk dan je denkt

Aan de slag met je loopbaan hoeft niet meteen te betekenen dat je een overstap maakt naar een andere baan. Het kan ook zijn dat je juist verdieping zoekt of beter en met energie tot je recht wilt komen in je huidige functie. Er is zoveel meer mogelijk dan je zelf kunt bedenken.

Een beetje hulp is altijd fijn. Daarom heeft O&P Rijk | Loopbaan- en Talentontwikkeling een special gemaakt voor de Week van de Loopbaan. Hierin lees je wat de meestgestelde loopbaanvragen zijn en de antwoorden hierop. Recruiters geven je een kijkje in hun selectieproces en cv-tips zoals het benoemen van je talenten. Onze experts nemen je mee in de vaardigheden die in de toekomst belangrijk zijn, hoe werken vanuit je talent je vitaal houdt en de zin en onzin van werkplezier. Ook krijg je tips en instrumenten aangeboden waarmee je concreet aan de slag kunt, zoals de Talentenscan.

Laat je inspireren en ontdek jouw loopbaanmogelijkheden

De special komt uit in de Week van de loopbaan en blijft na deze week beschikbaar. Je kunt ook nog eens terugkomen voor inspiratie.