Klantteam in de picture

Weblogs

Met de introductie van nieuwe medewerkers, zetten we gelijk het klantteam waarin de adviseur gaat werken in de picture. Deze keer Simone Wolters en het klantteam DJI.

Simone Wolters

In januari ben ik gestart bij O&P Rijk|AAA als senior juridisch adviseur. Voorheen werkte ik bij Achmea Rechtsbijstand. Ik stond daar bijna 10 jaar lang werknemers en werkgevers bij op het gebied van Arbeids- en Ambtenarenrecht. Ik hield mij met name bezig met advisering (en procederen) in het kader van ontslag, disfunctioneren, verstoorde arbeidsrelatie, ziekte en (ernstig) verwijtbaar handelen.

Door deze diversiteit aan cliënten en casuïstiek heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren jurist met de nodige overtuigingskracht die het belang van haar cliënt niet uit het oog verliest. Ik ga nu mijn kennis en brede ervaring binnen de Rijksoverheid  toepassen in het bijzonder in het klantteam DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen).

Met een team van juristen en advocaten adviseren wij DJI over arbeidsrechtelijke problematiek en de uitwerking op strategisch niveau. DJI is voor velen een wereld die tot de verbeelding spreekt. Medewerkers werken bijvoorbeeld in gevangenissen en TBS-inrichtingen. Door dit werk worden er strenge integriteitseisen gesteld niet enkel op het werk, maar ook in privétijd. In de staat van de Staat lees je dan ook regelmatig over uitspraken rond medewerkers van DJI. Voor DJI medewerkers is er zelfs een eigen gedragscode bovenop de Gedragcode Integriteit Rijk.

Het is een dynamische werkomgeving voor team DJI. Aan het begin van de ochtend weet je niet hoe de dag eindigt. Elke dag is anders en er wordt relatief veel geprocedeerd. Dat maakt het werken voor DJI interessant en bijzonder.
In het accountteam DJI bespreken we dan ook wekelijks casuistiek. Zo behouden we de eenduidigheid. We onderhouden nauw contact met de HR-adviseurs en (plaatsvervangend) vestigingsdirecteuren van de penitentiaire inrichtingen. Met ruim 16.000 werknemers is daar altijd wat te doen.

Simone: "ik heb de meeste collega's waar ik voor ga werken al ontmoet.  Ik kijk uit naar een verdere fijne samenwerking!"

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.