Meld je aan voor de themabijeenkomst imagocampagne Arbeidsmarkt

Op 20 oktober gaat de rijksbrede arbeidsmarkt imagocampagne van start. Deze arbeidsmarktcampagne speelt in op de impact die jij als medewerker kan maken op de toekomst van ons land. De campagne bestaat onder andere uit out-of-home, (online) video’s en social animaties. De campagne wordt ook op televisie vertoond.

Tijdens de themabijeenkomst op 6 oktober nemen we je mee hoe de campagne is opgebouwd en hoe individuele rijksorganisaties een actieve rol kunnen spelen in de campagne. Een uitgelezen mogelijkheid om je eigen rijksorganisatie te profileren op de arbeidsmarkt. Hoe meer rijksorganisaties actief meedoen, hoe sterker de impact en zichtbaarheid van de campagne.

Om rijksorganisaties actief te betrekken is er een uitgebreide toolkit ontwikkeld. Deze bestaat uit o.a. een campagnehandleiding, video’s en social animaties. We nemen tijdens de themabijeenkomst de campagnehandleiding door en geven voorbeelden van hoe je de verschillende communicatiemiddelen kunt toespitsen op je eigen organisatie. Kortom, een informatieve en creatieve bijeenkomst voor professionals die een actieve rol hebben in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Wanneer: donderdag 6 oktober 2022, 13:30 tot 15:00 uur.
Locatie: online

Voor meer informatie over deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met Navien Doerga.
We zien je graag op 6 oktober 2022!

De online themabijeenkomst is voor geïnteresseerden werkzaam bij de Rijksoverheid.