Meld je aan voor de themabijeenkomst Doelgroepaanpak arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt boeken we uitstekende resultaten met onze specifieke wervingsaanpak per doelgroep. Dit hebben we het afgelopen jaar succesvol gedaan voor verschillende functiegroepen. Bijvoorbeeld bij de werving voor inkopers, financials, juristen, ICT’ers/informatiespecialisten en starters. Door de krachten te bundelen kunnen we als Rijksoverheid onze wervingsactiviteiten richting een bepaalde functiegroep veel efficiënter inrichten. Hoe gaan we bij een doelgroepaanpak te werk?

Stappenplan en krachtige voorbeelden

Tijdens deze themabijeenkomst nemen we je mee in de stappen die we met de opdrachtgever doorlopen bij het opzetten van een doelgroepaanpak. Deze stappen illustreren we met enkele opvallende praktijkvoorbeelden. Ook laten we zien welke aanvullende mogelijkheden er ontstaan met een doelgroepgerichte aanpak.

Interactieve break-out sessies

In het tweede - interactieve onderdeel - buigen we ons in break-out sessies over de uitdagingen die ook spelen bij een doelgroepaanpak. Je creatieve reflectie en ideeën nemen we mee als input. 

Kortom: 1,5 uur boordevol interessante informatie, concrete voorbeelden, cases en praktische tips. 


Wanneer: 16 februari 2023, 13:30 uur tot 15:00 uur.
Locatie: online 

 

Themabijeenkomsten zijn voor rijksmedewerkers die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktcommunicatie, arbeidsmarkt(-ontwikkelingen), recruitment en interne mobiliteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met Navien Doerga.