Themabijeenkomst: arbeidsmarktcampagne ‘Ons land in jouw handen’

Op 14 september 2023 organiseert Organisatie & Personeel Rijk | Arbeidsmarkt een speciale themabijeenkomst. Duik met ons in de inspirerende wereld van de arbeidsmarktcampagne 'Ons land in jouw handen'. Door eerdere successen laten we deze campagne opnieuw schitteren, van september tot december 2023. Is jouw organisatie al aan boord? Er is nog ruimte om je aan te sluiten. Mis het niet. Je bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

In de sessie nemen we je mee in de campagnestrategie, de diverse middelen en hoe jij mee kan liften op de campagne. We laten je zien welke templates er beschikbaar zijn en hoe jij deze kunt uitrollen naar je eigen rijksorganisatie.

Programma:

  • Campagnestrategie
  • Campagnemiddelen
  • Zelf aan de slag

Wat levert het op?

Aanhaken op de campagne geeft jou als rijksorganisatie de kans om mee te liften op de rijksbrede stijging in bekendheid en overweging, en tegelijkertijd je eigen organisatie te profileren. Zo vergroot je de impact van je eigen communicatie en laat je zien wie jouw organisatie is binnen de gehele Rijksoverheid. Bovendien staan we samen sterker. Hoe meer rijksorganisaties aanhaken, des te sterker het resultaat. Het Rijk als aantrekkelijke werkgever! Doe jij mee?

Kortom: 1,5 uur boordevol interessante informatie.

Locatie: online 
Wanneer: 14 september 2023, 13:30 uur tot 15:00 uur.

Themabijeenkomsten zijn voor rijksmedewerkers die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktcommunicatie, arbeidsmarkt(-ontwikkelingen), HR, recruitment en interne mobiliteit.

Meld je aan

Meer informatie

Voor meer informatie over deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met Marischa Withaar.