Themabijeenkomst: De wondere wereld van Werken voor Nederland

De arbeidsmarkt is en blijft krap, en dat in bijna alle sectoren. De zichtbaarheid van je vacatures is cruciaal. De website Werken voor Nederland speelt daarin een belangrijke rol. Naast een goede zichtbaarheid draagt het ook bij aan het imago van de Rijksoverheid op de externe arbeidsmarkt. Wat weet jij over Werken voor Nederland? Wat heeft het jouw organisatie te bieden? Duik op 26 oktober 2023 met ons mee in de wondere wereld van deze website. Je bent van harte welkom.

Versterk je arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens de online themabijeenkomst nemen we je mee in de meerwaarde van de website Werken voor Nederland. Doe er je voordeel mee en versterk je arbeidsmarktcommunicatie.

Maar er is meer: één van de goede arbeidsvoorwaarden bij het Rijk: salaris, met name salarisontwikkeling komt ook aan bod. Wat zijn de salaristrends van 2023? Tot slot presenteren we de nieuwe vacaturedashboards. We laten je zien hoe je zelf makkelijk inzicht krijgt in de vacatureprestaties van je organisatie.

Interessante bijeenkomst

Het belooft een leuke bijeenkomst te worden met aandacht voor interessante feiten, tips en tricks en volop interactie. Wees erbij. 

Wanneer: 26 oktober 2023, 13:30 uur tot 14:45 uur.

Locatie: online 

Themabijeenkomsten zijn voor rijksmedewerkers die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktcommunicatie, arbeidsmarkt(-ontwikkelingen), HR, recruitment en interne mobiliteit.

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan voor deze themabijeenkomst.

Voor meer informatie over deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met Navien Doerga.