Themabijeenkomst: Ontdek de kracht van 'Ons land in jouw handen': tussentijdse successen en vooruitblik op 2024

Ontdek de impact van onze arbeidsmarktcampagne 'Ons land in jouw handen'! We delen graag de schitterende tussenresultaten met je en werpen een blik op wat er nog staat te gebeuren. Op 6 november is de tweede fase van de externe merkcampagne van start gegaan. We informeren je graag tijdens onze online themabijeenkomst op 14 december (13.30 uur - 15.00 uur) waar we nu staan.

Tijdens deze bijeenkomst nemen we je ook mee in de interne arbeidsmarktstrategie. Want in een uitdagende arbeidsmarkt wordt behoud van personeel steeds crucialer. We richten ons niet alleen op externe werving van (schaars) personeel, maar leggen ook de focus op het behouden van bestaand personeel. Wil je hier alles over weten? Kom dan naar deze themabijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Programma

  • Tussentijdse resultaten externe campagne
  • Evaluatie en advies voor 2024
  • Interne merkstrategie
  • Vooruitblik 2024

Wanneer: donderdag 14 december 2023, 13:30 uur tot 15:00 uur.
Locatie: online 

Themabijeenkomsten zijn voor rijksmedewerkers die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktcommunicatie, arbeidsmarkt(-ontwikkelingen), HR, recruitment en interne mobiliteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met Smahan Bouchtaoui.