Ontdek de wereld van traineeships bij Traineeplaza op 6 maart: meld je aan

Ben je een recent afgestudeerde hbo'er of wo'er die nieuwsgierig is naar traineeships binnen de Rijksoverheid? Wil je de huidige trainees ontmoeten en geïnspireerd raken? Zet dan 6 maart in je agenda en maak je klaar voor Traineeplaza in de Fokker Terminal in Den Haag.

Grote groep afgestudeerden bij Traineeplaza, in open ruimte met planten en snacks
Deelnemers aan Traineeplaza 2023

Wat kun je verwachten van Traineeplaza?

O&P Rijk organiseert Traineeplaza dit jaar voor de 11e keer. Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan diverse workshops en presentaties. Daarnaast is er een informatiemarkt met stands waar je kennis kunt maken met 15 traineeships bij de Rijksoverheid. Tijdens deze informatiemarkt kun je in gesprek gaan met de huidige trainees en ontdekken wat de traineeships jou te bieden hebben. Zie het programma en meld je aan.

Meer studenten en starters bij de Rijksoverheid

Een traineeship is een mooie start van je carrière. Daarin vervul je gedurende 2 jaar 3 of 4 opdrachten bij verschillende rijksorganisaties, op diverse terreinen en in verschillende rollen.

“Met Traineeplaza willen we studenten en starters bekend maken met de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid”, vertelt Nargish Bhawanidin, projectleider Doelgroep studenten en starters bij O&P Rijk. “Binnen het Rijk vinden we het belangrijk om meer studenten en starters aan te trekken. Hiermee geven we een zetje aan de diversiteit binnen het Rijk. Want jongeren brengen nieuwe en frisse ideeën met zich mee.”

Wat heeft 2024 nog meer in petto?

Traineeplaza is slechts één van de evenementen in 2024. Een volledig overzicht van evenementen voor studenten en starters vind je op de website Werken voor Nederland.