Kom naar de inspiratiesessie Vriendschap in Leiderschap: Hoe zorg ik voor een gelukkig en succesvol leven?

Na een succesvolle eerste inspiratiesessie met Thijs Launspach nodigen wij je uit op donderdag 20 juni voor een tweede inspirerende bijeenkomst met historica en oudheidkundige Wendelijn van der Leest over: hoe zorg jij ervoor dat je een gelukkig én succesvol leven leidt?

Wendelijn van der Leest

Deelnemen aan ‘Vriendschap in leiderschap’ is speciaal voor Rijksambtenaren die werkzaam zijn binnen het HR werkveld. Interesse? Meld je aan via de aanmeldknop hieronder.

Meld je aan

Wees snel, want vol is vol!

Wat maakt ons gelukkig en succesvol? Hoe combineer je succes en geluk met elkaar in privé- en werksituaties? Kortom: hoe bereik je het goede leven? In de inspiratiesessie ‘Vriendschap in leiderschap’ maken we een reis naar het verleden en ontdekken hoe ‘vriendschap in leiderschap’ je precies hiernaar toe brengt.

Wat gaan we doen?

Met Aristoteles en de Stoïcijnen aan je zijde - en een flinke dosis huidige wetenschappelijke inzichten in succes, geluk en leiderschap – verkennen we precies hóe je volgens de oude inzichten tot een gelukkig en succesvol leven komt en welke tools je daarvoor in kunt zetten! Niet voor niets zijn de inzichten van deze filosofen na duizenden jaren nog steeds de basis voor vele moderne coachings- en leiderschapsinzichten.

Extra info

Inlooptijd: 14:30-15:00 uur
Start inspiratiesessie: 15:00 – 16:00 uur
Borrel / netwerkgelegenheid: 16:00 – 17:00 uur

Locatie

Auditorium BZK
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)
Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

Wie is Wendelijn van der Leest?

Wendelijn is een gepassioneerd Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie adviseur, spreker, onderzoeker en auteur.

Ze studeerde af in zowel Oudheidkunde als Moderne Geschiedenis, met een bijzondere interesse in Klassieke Filosofie. Haar onderzoek bevindt zich op het snijvlak van (vrouwelijk) leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, identiteitsvorming en de thema's geluk en succes.

Tegenwoordig is Wendelijn DGI-adviseur voor de Rijksoverheid. Ook hier zet zij haar ervaring in om mensen te verbinden met rijkdom van de geschiedenis en filosofie.

De laatste 10 jaar deelde zij als spreker en onderzoeker haar expertise over leiderschap, succes en geluk onder andere bij:

  • de VN in Genève
  • Winconference in Rome
  • De podcast Authentic Living with Roxanne
  • DAS Rechtsbijstand
  • Pink Elephant
  • De Alliantie
  • het MKB Leiderschapscongres
  • Vortex Bussiness talks.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over deze inspiratiesessie op 20 juni? Stuur dan een e-mail naar één van onze relatiemanagers Arbeidsmarkt: