Kom in contact met potentiële kandidaten

Wil jij de interesse van potentiële kandidaten oproepen? Met de lancering van een recruiterkaart en een contactbutton op WerkenvoorNederland.nl kunnen werkzoekenden eenvoudig en laagdrempelig in contact komen met de Rijksoverheid als werkgever. Deze initiatieven van O&P Rijk helpen  daarnaast potentieel talent beter te bepalen welke rijksorganisatie bij ze past. Doe ook mee.

Nieuwe contactmogelijkheden

  • Via de recruiterkaart op de organisatiepagina’s van de 12 kerndepartementen op  WerkenvoorNederland.nl kunnen geïnteresseerde kandidaten direct in contact komen met een recruiter voor meer informatie over vacatures. Wil je graag weten hoe dit werkt? Bekijk dan het voorbeeld de recruiterkaart van het ministerie van Algemene Zaken.
  • Via de contactbutton op WerkenvoorNederland.nl kunnen geïnteresseerden snel en gemakkelijk vragen stellen en in contact komen met de Rijksoverheid.
Een voorbeeld van een recruiterkaart van het ministerie van Algemene Zaken (AZ).

Uitbreiden contactmogelijkheden

Verschillende onderdelen van de kerndepartementen - met een eigen organisatiepagina op WerkenvoorNederland.nl – maken ook al gebruik van de recruiterkaart en de contactbutton. Het doel is om dit in de komende tijd verder uit te breiden bij andere rijksorganisaties.

Wil je graag meer weten?

Heb je vragen, ben je op zoek naar meer informatie of heeft jouw organisatie ook interesse in de contactmogelijkheden? Neem dan contact op met Nargish Bhawanidin, Projectleider bij O&P Rijk | Arbeidsmarkt via: nargish.bhawanidin@rijksoverheid.nl.