Mirro

Stichting Mirro heeft samen met GGZ online zelfhulpmodules ontwikkeld, gericht op specifieke thema's met betrekking tot mentale gezondheid. De modules helpen op een toegankelijke wijze om lichte psychische klachten te verlichten én te voorkomen. Gratis en anoniem. Vanaf januari 2024 is de online tool Mirro beschikbaar voor een groot aantal deelnemende ministeries.

Wat is Mirro?

In de geanonimiseerde online omgeving van Mirro leer je omgaan met alledaagse (stress)situaties. Elk van de modules bevat tips, oefeningen en ervaringsfilmpjes over verschillende onderwerpen. Zoals feedback geven, beter kunnen slapen, werk en privé beter in balans krijgen en omgaan met stress op de werkvloer. Sommige modules gaan wat meer de diepte in, zoals de modules over mantelzorg, angst en paniek, piekeren, en de actuele modules ‘Grip op coronastress’ en ‘Je smartphone de baas’. 

Waarom Mirro?

Eenieder heeft een eigen manier om hulp te zoeken als je ergens tegenaan loopt waar je ondersteuning bij wilt hebben. Vanuit Bedrijfszorg is besloten onze dienstverlening uit te breiden. Door het aanbod van Mirro kan je nu zelf je eerste stappen zetten in het aanpakken van problemen. Uiteraard kan je ook een afspraak maken op een locatie of online met één van onze professionals.

Aangesloten organisaties

Mirro wordt aangeboden aan de onderstaande organisaties:

 • Ministerie van Algemene Zaken
 • Ministerie van Binnenlandse Zaken
  (behalve: Bewindslieden, Stichtingen en Topmanagementgroep)
 • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
 • Ministerie van Financiën
 • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
  (behalve: Rijkswaterstaat)
 • Ministerie van Justitie en Veiligheid 
   (behalve: DJI, AP, Nederlands Register Gerechtelijke Deskundigen, Hoge Raad der Nederlanden, Rechtspraak)
 • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
 • Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
 • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport   

Privacy

Bedrijfszorg en Mirro hechten veel waarde aan privacy. Stichting Mirro doet er als alles aan om jouw gegevens te beschermen. In het gegevensbeschermingsbeleid kun je lezen hoe wij dit geregeld hebben. Stichting Mirro is tevens NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

Vrijwillig en anoniem

Het gebruik van Mirro is vrijwillig en zoekresultaten worden nooit met de werkgever gedeeld.
Voor een organisatie is het belangrijk om inzicht te hebben in de vitaliteit en werkbeleving van zijn of haar medewerkers. Op basis hiervan kunnen eventueel maatregelen worden genomen. Resultaten uit Mirro kunnen pas worden teruggekoppeld als er minimaal 50 medewerkers gebruik hebben gemaakt van Mirro. Daardoor kunnen resultaten niet naar een individu worden herleid.

Inloggen

Alle informatie en inloggegevens ontvang je via de gebruikelijke communicatiekanalen van je eigen organisatie. Nieuwsgierig? Hier vind je een overzicht en uitleg van alle modules in Mirro. 
 

Contact

Heb je inlogproblemen? Mirro is op werkdagen tussen 9.00u-17.00u bereikbaar via 085 - 489 89 99 en support@newhealth.nl
Wil jouw organisatie ook gebruik maken van Mirro? Neem dan contact op met je klantteam.

Meer info