Week van het werkplezier

‘Teamkracht: in verbinding met jezelf en je team’. Met dit thema geven we dit jaar invulling aan de Week van het werkplezier. Van 13-17 november 2023 kunnen alle medewerkers van de Rijksoverheid deelnemen aan een afwisselend en inspirerend programma voor meer vitaliteit en plezier op de werkvloer. Met online workshops, webinars en andere activiteiten.

In deze tijd, vol prikkels, rollen, taken en hybridewerken is het extra belangrijk om regie te houden over je vitaliteit. Je kunt zelf veel doen om je vitaliteit en werkplezier te vergroten en je werkgever ondersteunt je hier zo goed mogelijk bij. 

Onder de noemer Week van het werkplezier organiseren de onderdelen Organisatie & Personeel van verschillende Shared Service Organisaties van de Rijksoverheid een groot aantal activiteiten voor rijksambtenaren. Dit keer met het thema: Teamkracht: in verbinding met jezelf en je team.

Hoe zorg je ervoor dat je als team gezond en vitaal kunt (samen)werken? Hoe blijf je met elkaar in verbinding en zorg je voor een goede werksfeer? Hoe kun je op een inclusieve manier samenwerken waarbij je elkaars kwaliteiten versterkt? Tijdens deze editie van de Week van het werkplezier willen we laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Programma

Kijk in het programmaoverzicht voor welke activiteit(en) jij je wilt inschrijven.

Inschrijven

Vanaf 9 oktober a.s. is inschrijving mogelijk. Doe dit op tijd, want vol is vol. Je kunt je inschrijven voor maximaal 3 activiteiten. Deelname is kosteloos voor rijksmedewerkers. Wel gaan we er vanuit dat als je je inschrijft, je ook daadwerkelijk deelneemt. In de week van 6 november krijg je een bevestiging toegestuurd met de link naar de workshop of webinar.

De Week van het werkplezier wordt georganiseerd door Vitaal Rijk. Vitaal Rijk is een rijksbreed samenwerkingsverband en initiatief van de verschillende Shared Services Organisaties O&P die zich bezighouden met vitaliteit. Met Vitaal Rijk stimuleert de Rijksoverheid haar medewerkers om werk te maken van hun vitaliteit, zodat ze zo vitaal mogelijk zijn én blijven. Kijk voor meer informatie op de website van Bedrijfszorg of lees meer over de ambitie in de flyer.

Meer informatie

Heb je vragen over de Week van het werkplezier/registratie? Stuur dan een e-mail naar registratie@bureaumk.nl.