Week van het Werkplezier

‘Maak werk van je vitaliteit!’ Met dit thema geven we dit jaar invulling aan de Week van het Werkplezier. Van 14-18 november 2022 kunnen alle medewerkers van de Rijksoverheid deelnemen aan een afwisselend en inspirerend programma voor meer vitaliteit en plezier op de werkvloer. Met online workshops, webinars en andere activiteiten.

In deze tijd, vol prikkels, rollen, taken en (hybride)werken is het extra belangrijk om regie te houden over je vitaliteit. Zodat je doet waar je intrinsiek door gemotiveerd wordt. Je kunt zelf veel doen om je vitaliteit en werkplezier te vergroten en je werkgever ondersteunt je hier zo goed mogelijk bij. 

Vergroot je werkplezier en verminder je werkstress

Dit jaar wordt voor de 8e keer de landelijke Week van de Werkstress georganiseerd. Van 14-18 november 2022 doen honderden bedrijven in ons land mee en organiseren activiteiten die bijdragen aan vergroten van vitaliteit en werkplezier en het verminderen van werkdruk.
Sinds een paar jaar doet ook de Rijksoverheid mee. Onder de noemer Week van het werkplezier organiseren de onderdelen Organisatie & Personeel van verschillende Shared Service Organisaties van de Rijksoverheid een groot aantal activiteiten voor rijksambtenaren. Ook dit jaar hebben zij de handen ineengeslagen om een gezamenlijk programma te organiseren. Dit keer met het thema: Maak werk van je vitaliteit!
Wat kun je zelf doen om zo vitaal mogelijk te zijn (en blijven) en hoe integreer je dat in je (werkende) leven? Door werk te maken van je vitaliteit zit je beter in je vel, ben je productiever, kun je beter omgaan met stress op de werkvloer en heb je meer werkplezier.

Programma

Wil jij ook aan de slag met je vitaliteit? Kijk dan in het programmaoverzicht voor welke activiteit(en) jij je wilt inschrijven! Inschrijven is mogelijk vanaf 10 oktober 2022.

Inschrijven

Vanaf 10 oktober a.s. kun je je inschrijven. Doe dit op tijd, want vol is vol. Je kunt je inschrijven voor maximaal 3 activiteiten. Deelname is kosteloos voor Rijksmedewerkers. Wel gaan we er vanuit dat als je je inschrijft, je ook daadwerkelijk deelneemt. In de week van 7 november krijg je een bevestiging toegestuurd met de link naar de workshop of webinar.

UPDATE: de inschrijving voor de Week van het werkplezier is inmiddels gesloten. Als je vragen hebt over de inschrijving kun je een email sturen naar onderstaand emailadres.

De Week van het werkplezier wordt georganiseerd door Vitaal Rijk. Vitaal Rijk is een rijksbreed samenwerkingsverband en initiatief van de verschillende Shared Services Organisaties O&P die zich bezighouden met vitaliteit. Met Vitaal Rijk stimuleert de Rijksoverheid haar medewerkers om werk te maken van hun vitaliteit, zodat ze zo vitaal mogelijk zijn én blijven. Kijk voor meer informatie op de website van Bedrijfszorg of lees meer over de ambitie in de flyer.

Meer informatie

Heb je vragen over de Week van het werkplezier/registratie? Stuur dan een e-mail naar registratie@bureaumk.nl.