Aan de slag met je vitaliteit? Doe mee met de Week van het werkplezier

Onder de noemer Week van het werkplezier organiseren de onderdelen Organisatie & Personeel van verschillende Shared Service Organisaties van de Rijksoverheid een afwisselend en inspirerend programma voor rijksambtenaren. Met online workshops, webinars en andere activiteiten. Elke jaar met een ander thema maar altijd rondom het onderwerp vitaliteit.

Enkele reacties van deelnemers:

“Ik heb genoten van alle activiteiten waaraan ik heb deelgenomen. Het zat goed en deskundig in elkaar. Ga zo door!”

“Top: super-initiatief! Heel belangrijk. Tip: jullie zaten zo vol. Er moeten meer mensen aan mee kunnen doen!”

“Het programma was weer super gevarieerd en heel erg fijn om ook op grote afstand online te kunnen volgen. Ik vond de Ikigai workshop heel vernieuwend en praktisch: een grote top!”

“Goed gedaan. Ga zo door.”

De Week van het werkplezier vindt plaats van 11-15 november 2024. Schrijf de datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt na de zomer.

Tips en inspiratie

Wil je nu alvast aan de slag met je vitaliteit? Kijk dan op deze pagina voor tips en inspiratie.

De Week van het werkplezier wordt georganiseerd door Vitaal Rijk. Vitaal Rijk is een rijksbreed samenwerkingsverband en initiatief van de verschillende Shared Services Organisaties O&P die zich bezighouden met vitaliteit. Met Vitaal Rijk stimuleert de Rijksoverheid haar medewerkers om werk te maken van hun vitaliteit, zodat ze zo vitaal mogelijk zijn én blijven. Kijk voor meer informatie op de website van Bedrijfszorg of lees meer over de ambitie in de flyer.