Oneindige mogelijkheden bij het Rijk

Welkom bij deze special van O&P Rijk | Loopbaan- & Talentontwikkeling. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jezelf te ontwikkelen binnen de overheid? Of wil je duiken in jouw talenten? Je bent precies op de juiste plek! In dit voorwoord neem ik je mee langs de kansen die er op je liggen te wachten en de stappen die je kunt nemen om deze te grijpen.

Portretfoto Frank Wormgoor

We vertellen je over de toekomst van werk en welke vaardigheden je in de toekomst gaan helpen. Rijksrecruiters geven je een kijkje in hun selectieproces en cv-tips zoals het benoemen van je talenten. Hoe kom je erachter waar je goed in bent? We geven talentenscans weg om dit te ontdekken. We nemen je mee in de zin en onzin van werkplezier, hoe werken vanuit je talent je vitaal houdt, de kracht van neurodiversiteit, de belangrijkste loopbaanvragen en verhalen van medewerkers over hun mooie loopbaanstappen.

Deze special komt uit rond de Week van de loopbaan, maar kom ook na die tijd rustig terug voor inspiratie. Ik hoop dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat je jouw ongekende mogelijkheden ontdekt. En heb je hulp nodig? Onze deur staat altijd open.

Frank Wormgoor

Directeur DALT | O&P Rijk