P-Direkt kijkt terug op 2022 in laatste jaarverslag

2022 was een bijzonder jaar voor P-Direkt. Samen met UBR Personeel en Binnenwerk werkten we aan de samenvoeging van de drie organisaties tot het nieuwe Organisatie & Personeel Rijk (O&P Rijk) op 1 januari 2023.

Marijke van den Broek

“Voor mij was het belangrijk dat iedereen een saamhorigheid voelde, betrokken bleef en zag dat samengaan een grote meerwaarde heeft voor de Rijksoverheid, maar ook voor onszelf,” aldus Marijke van den Broek, voormalig directeur van P-Direkt en vanaf 1 januari 2023 algemeen directeur van O&P Rijk. “Ik ben trots op de samenwerking van Binnenwerk, UBR Personeel en P-Direkt, de gezamenlijke bedrijfsvoering die hierdoor gevormd is en de constructieve rol van de medezeggenschap hierin.”

Tegelijkertijd bleef de winkel open en hebben we betere resultaten voor 2022 gerealiseerd dan we hadden afgesproken. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om de wijzigingen van de nieuwe CAO tijdig in al onze systemen door te voeren. Dankzij de inspanning van veel collega’s zijn de ADR-bevindingen van 2021 opgelost en was P-Direkt aantoonbaar in control in 2022. Ook brachten we transparantie aan in wat we wel of niet aan dienstverlening kunnen leveren.

“Het meest trots ben ik dat ik leiding mag geven aan de medewerkers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt,” zegt Marijke van den Broek. “Dat we met elkaar hebben ingezet op alles wat er moest gebeuren. Ik geloof dat wij daarmee een wezenlijke bijdrage leveren aan hen die zich, net als wij, ook inzetten voor een beter Nederland.”

Bekijk het jaarverslag van 2022.

O&P Rijk op LinkedIn

Volg ons ook op LinkedIn!