Nieuw formulier Dienstreizen Binnenland in P-Direktportaal vanaf oktober

Vanaf oktober 2023 wordt het formulier Dienstreizen Binnenland vernieuwd in het P-Direktportaal. In het formulier wijzigt de declaratietermijn en het beoordelingsproces. Het is vanaf oktober niet meer mogelijk om binnenlandse dienstreizen langer dan 3 maanden terug te declareren.

Openbaar vervoer

O&P Rijk | P-Direkt verwerkt je declaratie en betaalt de vergoeding bij de eerstvolgende salarisbetaling uit. Je manager beoordeelt je declaratie. Managers ontvangen vanaf oktober dagelijks direct nieuwe declaraties in plaats van maandelijks achteraf.

Afkeuren en verwijderen declaratie

Keurt je manager een declaratie af? Dan krijg je hiervan een melding in je P-Direktportaal. Je kunt een ingediende declaratie ook zelf verwijderen en opnieuw indienen. Je hoeft niet meer op de afkeuring van de manager te wachten.

Waar vind ik het formulier?

Het formulier voor binnenlandse dienstreizen is te vinden via P-Direktportaal > Reizen > Dienstreizen Binnenland.

Meer informatie

Binnenkort informeren we je over de datum waarop het nieuwe formulier in het P-Direktportaal staat.