Nieuw in App-Direkt: zwangerschapsverlof en geboorteverlof aanvragen

Wil je zwangerschapsverlof of geboorteverlof aanvragen? Dit kan nu ook met de nieuwste versie van App-Direkt. Op de verlofpagina in de app vind je een nieuwe tegel Verlofregelingen.

Zwangerschapsverlof aanvragen

Ben je zwanger? Dan kan je nu zelf op elk gewenst moment een aanvraag voor zwangerschapsverlof indienen via App-Direkt. Op basis van de uitgerekende datum vul je eenvoudig de gegevens in die nodig zijn om de aanvraag in te dienen.

Geboorteverlof aanvragen

Je kunt nu ook eenvoudig je geboorteverlof aanvragen via App-Direkt. Is je partner bevallen? Dan heb je recht op geboorteverlof van maximaal 1 keer je arbeidsduur. De arbeidsduur is het gemiddeld aantal uren dat je per week werkt volgens je arbeidsovereenkomst.