Maak werk van je vitaliteit met platform Vitaal Rijk

Lekker in je vel zitten, met plezier naar je werk gaan, je fit voelen, kortom: vitaliteit. Maak er werk van in het nieuwe jaar. Om je hiermee te helpen is er vanaf 23 januari het rijksbrede platform Vitaal Rijk op het Rijksportaal. De Rijksoverheid wil hiermee haar medewerkers stimuleren om actief aan de slag te gaan met hun vitaliteit om vitaal te zijn én blijven.

Wat vind je op het platform Vitaal Rijk?

Op het platform vind je allerlei manieren waarmee je je vitaliteit verbetert of versterkt. Denk aan hulpmiddelen die je direct kunt gebruiken om je vitaliteit een boost te geven. Maar ook tips, inspiratiefilmpjes, rijksbrede en dienst-specifieke informatie. Vitaal Rijk is daarmee hét vertrekpunt om aan de slag te gaan met je vitaliteit.

Logo Vitaal Rijk

Voor en door rijksmedewerkers

Vitaal Rijk is er voor rijksmedewerkers die hun vitaliteit willen verbeteren én voor leidinggevenden die hun medewerkers daarbij willen ondersteunen.  Maar ook voor specialisten die willen adviseren over vitaliteit in relatie tot duurzame inzetbaarheid. Samen met deze drie partijen bepalen we steeds welke informatie een plek krijgt op Vitaal Rijk.

Jouw input

Wil jij werk maken van je vitaliteit? Ga dan direct naar het platform Vitaal Rijk op Rijksportaal. Heb je zelf een tip of een hulpmiddel dat op het platform niet mag ontbreken? Stuur dan een e-mail naar vitaalrijk@rijksoverheid.nl.