Help mee platform Vitaal Rijk te verbeteren

Wil jij meehelpen de vitaliteit van jou en je collega's te versterken? Doe dan mee aan het gebruikersonderzoek van het platform Vitaal Rijk.

Op het platform Vitaal Rijk vind je tips en andere manieren waarmee je je vitaliteit verbetert of versterkt. Hoe zorg je ervoor dat je mentaal en fysiek fit je werk doet? En dat je goed in je vel zit en met plezier naar kantoor gaat? Vitaal Rijk is hét vertrekpunt om met zulke vragen aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig naar jouw mening

Wat nodig is om je vitaliteit te versterken, is voor iedereen anders. Daarom zijn we nieuwsgierig naar jouw mening over het platform Vitaal Rijk! Vul het gebruikersonderzoek in voor 12 juni. Dat kost je slechts 3 minuten.

Platform Vitaal Rijk wordt gefinancierd door het A+O fonds Rijk

Vitaal Rijk - Maak werk van vitaliteit