Open house zorgverleners: voorwaarden en deadline aangepast

O&P Rijk | Bedrijfszorg heeft de voorwaarden voor het open house voor curatieve en preventieve zorg op een aantal punten aangepast.

Een poppetje op een behandelfoto wordt behandeld aan het hoofd door een ander poppetje

Het open house voor curatieve en preventieve zorg is tussen maart 2024 en juli 2024 opengesteld. Tijdens die periode zijn, naar aanleiding van vragen van leveranciers en klanten, de voorwaarden van de toelatingsprocedure op een aantal punten aangepast. Ook is de deadline voor zorgverleners om zich aan te melden, verschoven naar 1 juli. De eerste overeenkomsten starten waarschijnlijk vanaf september 2024.

Een open house is geen normale aanbesteding. Met iedere aangemelde zorgverlener die voldoet aan de voorwaarden, kan Bedrijfszorg een contract afsluiten. Er wordt dus geen aanbestedingswinnaar geselecteerd.