Disfunctionerende Dieter

Weblogs

Op een van onze ministeries werkt Dieter. Zijn leidinggevende is al een tijdje niet zo tevreden over zijn functioneren in zijn werk… én met zijn houding. Hij heeft aangegeven dat Dieter maar eens verderop moet gaan kijken en dat hij anders ontslagen wordt vanwege zijn disfunctioneren. 

Kan je Dieter zomaar ontslaan?

Hoe zit het eigenlijk als een medewerker disfunctioneert? Dat leer je allemaal in onze nieuwe training Disfunctioneren, Dossieropbouw en de d-grond.  
In twee dagdelen leer je alles over disfunctioneren. Je gaat eerst ongeveer een dagdeel in onze digitale leeromgeving aan de slag. Dat doe je aan de hand van de casus van Dieter. Je kijkt filmpjes over het juridisch kader bij disfunctioneren, maakt opdrachten en leest onze blogs over uitspraken van rechters over de vereisten aan een verbetertraject en een ontslag wegens disfunctioneren. 

Interactieve sessie

In de interactieve sessie duiken we verder het onderwerp in. Onze enthousiaste docenten nemen je mee in het juridisch kader rond disfunctioneren en gaan in op jouw specifieke vragen. Verder is er ook aandacht voor de samenloop van disfunctioneren met bijvoorbeeld verwijtbaar handelen of een verstoorde arbeidsverhouding. Na de training kun je met frisse moed aan de slag met jouw dossiers rond disfunctioneren.
 

Meer informatie

De training is bedoeld voor HR-adviseurs en leidinggevenden binnen het Rijk. Je kunt je inschrijven via de website, maar je kunt ook samen met je team de training volgen op een door jullie gewenste datum. Stuur in dat geval een e-mail naar opleidingenUBR|AAA@rijksoverheid.nl.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.