Marktconsultatie curatieve en preventieve interventies

Weblogs

Bedrijfszorg wil raamovereenkomsten sluiten met dienstverleners voor de uitvoering van één of meerdere curatieve en preventieve (inzetbaarheids)interventies. Via een ‘open house’ toelatingsprocedure kunnen geïnteresseerde dienstverleners zich aanmelden. Voldoen zij aan onze eisen en voorwaarden, dan gaan wij een raamcontract met deze dienstverleners aan.

Na een lange voorbereiding is het nu eindelijk zover: we gaan de markt op! 

Bedrijfszorg wil raamovereenkomsten sluiten met dienstverleners voor de uitvoering van één of meerdere van de volgende categorieën curatieve en preventieve (inzetbaarheids)interventies:

  1. Klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat (HBA);
  2. Psychische klachten en aandoeningen;
  3. Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie.

Een medewerker die in de toekomst door de bedrijfsarts wordt doorverwezen, kiest vervolgens zelf door welke van de gecontracteerde dienstverleners hij of zij geholpen wil worden.

Hoe willen we dit bereiken?

Via een ‘open house’ toelatingsprocedure kunnen geïnteresseerde dienstverleners zich aanmelden. Voldoen zij aan onze eisen en voorwaarden, dan gaan wij een raamcontract met deze dienstverleners aan.
Voordat we de toelatingsprocedure starten, willen we eerst onderzoeken wat de geïnteresseerde aanbieders van de inhoud van deze documenten vinden. Dit doen we door middel van een marktconsultatie. De reacties die we daarop krijgen, gebruiken we om het open house zó vorm te geven dat het voor veel dienstverleners mogelijk en aantrekkelijk is zich hiervoor aan te melden. 

Planning

De markconsultatie is eind november gepubliceerd. We verwachten de open house toelatingsprocedure in februari te publiceren. Als alles volgens plan verloopt kunnen de diensten vanaf juni/juli worden afgenomen.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen? Neem dan contact je klantteam.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.