Nieuwe samenwerkingen

Weblogs

Sinds kort zijn er een aantal nieuwe partijen waarmee we samenwerken voor preventief medisch onderzoek (PMO), keuringen en vaccinaties en arbeidsdeskundige onderzoeken. 

PMO/PAGO

Bij de aanbesteding voor de uitvoering van PMO-PAGO is Adaptics als beste beoordeeld. Zij nemen vanaf 1 oktober het stokje over van Zorg van de Zaak. Het gaat om een contract voor de komende zes jaar. Wij hebben positieve verwachtingen van de samenwerking met Adaptics.

Voor PAGO-PMO is er nog een wachtrij weg te werken. Adaptics neemt contact op met betrokkenen, in volgorde van de wachtrij.

Heb je vragen hierover neem dan contact op met arbeid- en organisatieadviseur van jouw organisatie. Meer informatie vind je op onze website.

Keuringen en vaccinaties

Arbo Unie zorgt vanaf 1 oktober 2023 voor de uitvoering van keuringen en vaccinaties. Indien gewenst verzorgt deze organisatie ook testen (bijvoorbeeld op corona). Het huidige contract met Zorg van de Zaak loopt per genoemde datum af. Voor de implementatie wordt gestart met het inrichten van de organisatie structuren van onze klanten binnen het systeem van Arbo Unie. Dit is nodig zodat zij kunnen zorgdragen voor tijdige keuringen en/of vaccinaties van medewerkers.

Meer informatie vind je op onze website; keuringen en vaccinaties.

Arbeidsdeskundige onderzoeken

Voor de uitvoering van arbeidsgeneeskundige onderzoeken is Solutions als beste uit de bus gekomen. Vanaf 10 juli zijn zij onze nieuwe partner. Het nieuwe contract biedt nog steeds de standaard arbeidsdeskundige onderzoeken, maar ook de mogelijkheid tot meer maatwerk. Meer informatie hierover staat op onze website. Met onze partner hebben we daarnaast goede afspraken gemaakt over het leveren van kwaliteit en de invulling van eerste spoor tijdens de re-integratie van medewerkers. Op de website staat een aanmeldformulier voor de aanvraag van alle arbeidsdeskundige onderzoeken.

Heb je nog vragen over de inzet van maatwerk, overleg dan met je re-integratieadviseur of bedrijfsarts.

Solutions werkt met een klantsysteem (Rebase), daar kunnen zowel leidinggevende als medewerker zelf hun documenten uploaden; zo hebben zij zelf gedurende het onderzoek inzage in de voortgang.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.