Samen op weg naar XpertSuite

Weblogs

Een goed georganiseerde arbo organisatie is van cruciaal belang voor O&P Rijk en onze klanten. We willen dat onze professionals prettig kunnen werken, met de daarvoor geschikte middelen, en ook dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze dienstverlening. Uiteindelijk wil O&P Rijk voorzien in de beste arbodienstverlening van Nederland. We werken aan toekomstbestendige Bedrijfszorg door onze processen en infrastructuur te verbeteren. Daarbij verkennen we in de basis het landschap van de ideale keten, en ook innovatiekansen en toekomstige scenario’s. 

Toekomstbestendige applicatie

Een belangrijke stap is de vernieuwing van systemen waarmee we werken voor onze arbodienstverlening. We hebben hiervoor een geschikte applicatie gevonden, namelijk Xpert Suite van Otherside at Work. Xpert Suite is een moderne en toekomstbestendige applicatie waarmee we onze arbodienstverlening kunnen verbeteren.

Project XS is gestart! 

De leden van Project XS zijn diverse collega-experts (key-users), die onder andere werken aan preventie en verzuim, datamanagement en functioneel beheer. We werken samen met onze implementatiepartner How2Wow aan de inrichting van de volledige keten en besteden zorg aan de verandering die komt kijken bij de overgang op deze nieuwe applicatie. 

Gefaseerde implementatie

De eerste fase start in februari 2024. Hierbij wordt Dotweb vervangen door Xpert Suite. De afspraken met de bedrijfsarts voor medewerkers van alle departementen gaan hiermee over naar de nieuwe applicatie. Deze wijziging verbetert de efficiëntie binnen het arbodienstverleningsproces, voor zowel de bedrijfsartsen als het medisch secretariaat. Onze klanten ondervinden geen hinder van deze wijziging.
Zodra de overgang van Dotweb naar Xpert Suite is afgerond, wordt de volledige keten ingericht in Xpert Suite. Alle onderdelen van de volledige keten worden op dit moment zorgvuldig uitgewerkt. De key-users nemen deel aan workshops waarbij telkens een onderdeel van de keten onder handen wordt genomen. De uitkomsten hiervan geven inzicht in informatie die moet worden opgehaald, wat er goed gaat of beter kan, en welke onderdelen direct kunnen worden opgenomen in de implementatie.

Departementen gaan over op Xpert Suite

Het vaststellen van de overgang van de departementen – de klanten van Bedrijfszorg -  is een proces waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met verschillende factoren. Project XS zorgt ervoor dat departementen tijdig worden betrokken bij de overgang naar Xpert Suite.
 

Contact

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je nu al vragen? Of wil jij je inzichten delen? Neem dan contact je klantteam.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.