Beurzen en evenementen

Samen met Rijksorganisaties organiseren we beurzen en/of evenementen. Door deze centraal te coördineren zorgen we dat de activiteiten van de rijksorganisaties optellen en bijdragen tot een sterk werkgeversmerk.

Met onze diversiteit en verschillende onderdelen werken we aan onze zichtbaarheid door ook fysiek aanwezig te zijn op relevante wervingsevenementen en -beurzen. Naast deelname aan beurzen organiseren we ook bedrijvendagen, kennisevenementen gericht op een specifiek onderwerp.

Bekijk hier de events op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, binnen en buiten het Rijk.

Zelf (online) event organiseren?

Wil jij een (online) event organiseren? Wij kunnen jou helpen! Team Beurzen en Evenementen heeft de expertise in huis om jouw evenement (online en offline) volledig te begeleiden; van de inschrijvingen tot aan de evaluatie. Stuur een e-mail naar arbeidsmarkt.idu@rijksoverheid.nl en we plannen graag een intakegesprek met je in.

Rijksoverheid op jouw evenement aanwezig?

Organiseer je binnenkort een beurs of een evenement en zou je de Rijksoverheid willen uitnodigen om deel te nemen? Vul dan dit formulier in.

Promotiemateriaal Werken voor Nederland

Wil je als werkgever zelf een event organiseren en heb je hulp nodig? Wij helpen je graag. Heb je promotiemateriaal nodig? Laat het ons weten via onderstaand webformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier promotiemateriaal beurzen en evenementen

Indien van toepassing, upload hier het bestelformulier.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden en/of uw bestelling te verwerken. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)