Rijkscampusrecruitment

Rijkscampusrecruitment is de verbinding tussen studenten en starters en de mogelijkheden binnen het Rijk als werkgever. Onze missie is een aantrekkelijke werkgever te zijn voor studenten en starters en ze te begeleiden naar mooie stages, traineeships en startersfuncties met maatschappelijke impact.

Interdepartementale samenwerking

Rijkscampusrecruitment is een interdepartementale samenwerking op het gebied van werving van studenten en starters voor stages, traineeships en startersfuncties. De departementen en rijksorganisaties trekken samen op in het zichtbaar worden bij onderwijsinstellingen door deelname aan carrièredagen, stagemarkten en andere evenementen. Ook organiseren wij eigen evenementen waaronder Traineeplaza. Het streven is om het hele jaar door met relevante (online) content zichtbaar te zijn bij de studenten- en starters. Rijkscampusrecruitment is er voor mbo-, hbo- en wo-studenten.

Voordelen van Rijkscampusrecruitment
Voordelen centrale Rijkscampusrecruitment

Ben je rijksmedewerker en wil je een evenement organiseren?

Wil je een evenement organiseren om studenten en starters in contact te laten komen met jouw organisatie als werkgever? Stuur dan een mail naar team beurzen & evenementen.

Evenementen door onderwijsinstellingen

Werk je bij een onderwijsinstelling en organiseer je een evenement voor studenten en starters?  Wil je graag dat de Rijksoverheid vertegenwoordigd is? Vul dan het formulier Rijksoverheid op jouw evenement in en mail het naar team beurzen & evenementen.

Contact en meer informatie