Vacature- en stagepublicatie

We coördineren het publicatieproces van een vacature of stage van begin tot eind. Van vacatureplaatsingen op de mobiliteitsbank en Werken voor Nederland tot publicaties in kranten en vakbladen. Wij redigeren of helpen je bij het schrijven van een pakkende vacaturetekst die aansluit bij de doelgroep en zorgen voor aantrekkelijk opgemaakte publicaties.

Wij redigeren en plaatsen je vacature

Bij het plaatsen van een vacaturetekst nemen wij je veel werk uit handen:

Bij een reguliere vacatureplaatsing

Wij leveren een pakkende vacaturetekst. Deze tekst is geredigeerd door onze tekstschrijvers en past binnen het format van de arbeidsmarktcampagne Werken voor Nederland.

Bij het plaatsen van een vacature

Om een vacature te plaatsen voer je de benodigde gegevens in via het TICC-systeem. Heb je ondersteuning nodig? Dan helpen wij je graag. Ook leveren we maatwerk. Bijvoorbeeld wanneer input via het TICC-systeem niet voldoende is om een pakkende vacaturetekst te schrijven. In deze gevallen neemt onze tekstschrijver contact op voor een telefonisch interview.

Publiceren van een printadvertentie

Soms is het handig om naast een digitale vacaturepublicatie ook een printadvertentie te publiceren. Ook deze advertentie geven we vorm volgens de arbeidsmarktcampagne Werken voor Nederland. We vatten de tekst samen en verwijzen hierin naar de complete tekst op werkenvoornederland.nl. Wij zorgen voor het redigeren, schrijven, opmaken en plaatsen van de advertentie.

Bij maatwerk printadvertenties

Wij verzorgen bij maatwerk printadvertenties een uitgebreidere tekst. We voegen dan bijvoorbeeld informatie toe over een organisatieonderdeel of combineren verschillende vacatures in 1 advertentie.

Media-advies

Wanneer je een medewerker zoekt in een 'lastige' doelgroep, bijvoorbeeld binnen het vakgebied ICT of inkoop of als je je vacature op meerdere plaatsen wilt publiceren, regelen we dit ook voor je. Voordat we je opdracht uitvoeren, beoordeelt onze media-adviseur je mediakeuze. Heeft de adviseur nog een ander advies? Dan nemen we contact met je op.

Carrièresites Rijksoverheid

We zijn verantwoordelijk voor verschillende carrièresites van de Rijksoverheid:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Dan kun je contact opnemen met traffic.idu@rijksoverheid.nl.