02 oktober Verdiepingstraining ‘Voorkomen beloningsverschillen’

Let op: deze agenda-item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Webex

Het is heel interessant om te zien welke overtuigingen we zelf in ons hoofd hebben: “Dan moet de kandidaat maar beter onderhandelen” of “Dat krijg je als je niet fulltime wilt werken.” Deze gedachten geven inzicht in wat in aanloop naar een arbeidsvoorwaardengesprek al kan belemmeren. Hoe kun je die anders kaderen, zodat je vanuit feitelijke, objectieve maatstaven een passend salaris kunt bieden?

Hoe is de training opgebouwd?

  • Een voorbereidende opdracht voorafgaand aan de training (10-20 minuten).
  • Onder leiding van een trainer gaan we met elkaar in gesprek over de voorbereiding van een arbeidsvoorwaardengesprek. Met behulp van een casus gebruiken we neutrale maatstaven om tot een passende beloning te komen.
  • Tot slot oefenen we het arbeidsvoorwaardengesprek met elkaar.
  • Bij de training worden de inzichten uit het verdiepende onderzoek naar ‘Beloningsverschillen m/v bij het Rijk’ besproken en benut.

Terugkomsessie

Wil je hierna praktijkervaringen uitwisselen met anderen en antwoord krijgen op vragen die jou, je team en organisatie verder helpen bij het inclusief werven en selecteren? Volg dan kosteloos een (facultatieve) terugkomsessie onder begeleiding van een trainer! Inschrijven kan via LeerRijk, je LMS leermanagementsysteem of door een mail te sturen aan inclusieveoverheid@leeuwendaal.nl. Lees meer over de terugkomsessie.

Voor wie?

Iedereen die de training Inclusief werven en selecteren of een vergelijkbare training heeft gevolgd en zich wil verdiepen op het schrijven van inclusieve vacatureteksten (HR adviseurs, recruiters, leden van een sollicitatiecommissie et cetera).

Kosten

Deze training kost € 149,36.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over de verdiepingstrainingen Inclusief Werven & Selecteren. Heb je nog vragen over de inhoud van de training? Stuur dan een mail naar inclusieveoverheid@leeuwendaal.nl