FGR nieuwsbrief special mei 2023

Voorwoord

Beste collega’s,

Met veel plezier presenteren wij de vierde nieuwsbrief over het Functiegebouw Rijk, deze keer in de vorm van een “special” met meer uitgebreide artikelen. 

Wat jij interessant vindt kan dat ook voor anderen zijn en informatie en tips delen kan zeer behulpzaam zijn. Deze special staat dan ook in het teken van kennisdeling. 

Dit jaar wordt er actief vorm gegeven aan de community FGR. De eerste live bijeenkomst van de community is gepland. Tijdens deze bijeenkomst kun je live meer horen over een experiment dat bij het ministerie van Financiën is uitgevoerd, namelijk de hackathon FGR. Ook krijg je een sneak-preview van de FGR-trainingen. In deze special lees je daar al meer over. Tijdens de communitybijeenkomst is er ruimte voor het stellen van vragen over de hackathon en kun je zelf kort de FGR-trainingen ervaren. Ook zal projectleider FUWA-Rijk, Bas van der Linden, de deelnemers meenemen in het project FUWA-Rijk. Ben je geïnteresseerd in de community-bijeenkomst? Ook daaraan besteden we in deze special aandacht.

We wensen je veel leesplezier! Laat vooral weten wat je er van vindt.

[links] Ria Gelderblom, team manager O&P Rijk|OA  & [rechts] Karin Spaansen Coördinerend adviseur OI/ Projectleider Communicatie FGR en FUWA-Rijk