Werken bij O&P Rijk

Bij Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk) komen alle uitvoeringsvraagstukken op het terrein van organisatie en personeel bij elkaar. Samen bieden we basisdienstverlening en dienstverlening op maat. We werken continu aan een professioneel werkklimaat voor alle medewerkers, managers, hr-directies en beleidsmakers binnen de Rijksoverheid. Bij O&P Rijk werken ruim 2.000 medewerkers, verspreid over verschillende locaties in alle provincies van Nederland. En leuk om te weten; we zitten ook op Bonaire.

Organisatie in ontwikkeling

O&P Rijk komt voort uit de samenvoeging van UBR Personeel, P-Direkt en Binnenwerk. Sinds 1 januari 2023 gaan we samen verder onder de vlag van O&P Rijk. Als je bij O&P Rijk komt werken, dan kom je te werken voor een van de acht sterke merken of een van de stafafdelingen. De komende jaren staan in het teken van het samen vormen van deze nieuwe organisatie, het ontwikkelen van een gezamenlijke dienstverlening en het opzoeken van nieuwe samenwerkingen. Met elkaar vormen wij namelijk één O&P Rijk.

De acht merken van O&P Rijk

  1. O&P Rijk | Advocaten, Adviseurs Arbeidsrecht
  2. O&P Rijk | Arbeidsmarkt
  3. O&P Rijk | Bedrijfszorg
  4. O&P Rijk | Binnenwerk
  5. O&P Rijk | Inclusiviteit
  6. O&P Rijk | Loopbaan- en talentontwikkeling
  7. O&P Rijk | Organisatie-inrichting
  8. O&P Rijk | P-Direkt 

Onze mensen maken het verschil

Ons doel als werkgever: iedereen die bij ons werkt, doet dat met plezier, is betrokken en krijgt energie van de uitdagingen die voor ons liggen. Vanaf je start bij O&P Rijk, hoor je erbij. We zijn trots op ons werk; op wat we doen en hoe we het doen. Ook voelen we ons gewaardeerd om onze inzet en om wie we zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid, maken gebruik van ieders talent en waarderen elkaars aandeel. We krijgen kansen om ons te ontwikkelen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met onze individuele wensen en behoeften.

Het O&P Rijk van morgen maken we samen. Sluit jij bij ons aan?

Nieuwe collega

Beschouw jij jezelf als betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief? En wil jij je verder ontwikkelen binnen een organisatie die kijkt naar wat jij nodig hebt? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.