Werken bij O&P Rijk

Wil jij werken bij O&P Rijk? Wij zijn dé organisatie waar overheidsorganisaties terecht kunnen met vragen op het gebied van organisatie en personeel. Van loopbaan- en talentontwikkeling tot de banenafspraak en van de salarisuitbetaling tot bedrijfszorg. Wij nemen alle zorg op het gebied van hr uit handen voor bijna alle Rijksorganisaties en de 155.000 rijksmedewerkers. Samen kijken wij naar wat nodig is om aan de vraag te voldoen. O&P Rijk biedt een breed palet aan producten en diensten en er werken ruim 2.000 medewerkers. We werken op verschillende locaties en alle provincies van Nederland. En leuk om te weten; we hebben ook een locatie op Bonaire.

Onze mensen maken het verschil

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier bij ons werkt. Vanaf je start bij O&P Rijk, hoor je erbij. Hoe we dat doen? We hebben een open cultuur, helpen elkaar en ieders mening telt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en betrokken voelt.

We zijn trots op ons werk; op wat we doen en hoe we het doen. Ook voelen we ons gewaardeerd om onze inzet en om wie we zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid, maken gebruik van ieders talent en waarderen elkaars aandeel. We krijgen kansen om ons te ontwikkelen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met onze individuele wensen en behoeften.

Het O&P Rijk van morgen maken we samen. Sluit jij bij ons aan?

Nieuwe collega

Beschouw jij jezelf als betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief? En wil jij je verder ontwikkelen binnen een organisatie die kijkt naar wat jij nodig hebt? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.