Meld je aan voor de themabijeenkomst: De wereld van teamontwikkeling

De themabijeenkomst Teamontwikkeling op 11 mei 2023 staat in het teken van werven en selecteren in een bredere context. Immers, werven en selecteren houdt niet op bij een vacature plaatsing, een selectiegesprek voeren en iemand aannemen. Het is een onderdeel van een groter geheel: de juiste persoon op de juiste plek, in een team én een opgave die van beide kanten een goede match is.

De wereld van Teamontwikkeling

Tijdens de bijeenkomst neemt Ineke Sleutjes van Team Teamontwikkeling  ons mee in de wereld van teamontwikkeling: vanuit welk denkkader biedt dit team ondersteuning aan organisatieonderdelen binnen het Rijk?

In gesprek

Na korte uitleg over wat dit team doet, gaan we met elkaar in gesprek over werven en selecteren in de context van een team. Van ontdekken wat je al in huis hebt als team om de opgave te realiseren, tot aan het goed laten landen van nieuwe collega’s.

Vervolgens gaan we interactief zelf aan de slag. We gaan ervaren hoe het team Teamontwikkeling werkt. Bovendien maak je ook kennis met enkele denkkaders/werkvormen die je zelf ook weer kunt benutten in gesprekken. 

We kijken er enorm naar uit om er samen een plezierige en nuttige bijeenkomst van te maken, dat  ons ook als netwerk versterkt!

Wanneer: 11 mei 2023, Tijd: 13.30 – 15.00 uur.

Locatie: de Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, Den Haag

Meld je nu aan!

Themabijeenkomsten zijn voor rijksmedewerkers die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktcommunicatie, arbeidsmarkt(-ontwikkelingen), recruitment en interne mobiliteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Marischa Withaar