Rijksbreed programma Young Talents start in maart: meld je aan

Ben je onder de 35, heb je circa 2 jaar werkervaring binnen de overheid en wil jij persoonlijk en professioneel groeien? Het programma Young Talents is speciaal ontworpen voor jonge medewerkers binnen de rijksoverheid die zichzelf beter willen leren kennen en nieuwe perspectieven op hun manier van werken willen ontdekken. Samen met collega’s van verschillende ministeries werk je aan het vergroten van je persoonlijk leiderschap.

Op 25 en 28 maart 2024 starten de eerste edities met maximaal 16 deelnemers. In het najaar start nog een editie op 16 september.

Opzet van het programma

Het Young Talents programma bestaat uit 5 inspirerende dagen, gevuld met workshops, training, intervisie en werken aan een maatschappelijke opdracht. Je wordt individueel gecoacht in een traject van 4 gesprekken en kunt terugvallen op een buddy uit de groep.

Voor wie?

Het programma Young Talents past bij jou als je:

  • nieuwsgierig en gemotiveerd bent om je eigen gedrag te onderzoeken en daarvan te leren. Je durft je open en kwetsbaar op te stellen en hebt reflecterend vermogen.
  • circa 2 jaar werkervaring hebt binnen de rijksoverheid en maximaal 8 jaar werkervaring in totaal
  • niet ouder bent dan 35 jaar
  • werkt binnen de rijksoverheid in schaal 10 tot en met 12.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het programma, de trainingsdata, voorwaarden en aanmelding is te vinden op de website van Young Talents programma. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 21 januari 2024. Let op: meld je op tijd aan. Het programma kan snel vollopen.