Uitnodiging inspiratiesessie O&P Rijk | Arbeidsmarkt

We nodigen je uit op 18 april 2024 voor een inspiratiesessie met psycholoog Thijs Launspach over hoe je millennials en generatie Z aanmoedigt om zich te ontplooien en voorkomt dat ze opbranden. Na de inspiratiesessie hebben we de mogelijkheid om te netwerken met een borrel.

Let op: deze sessie is bedoeld voor managers en coördinatoren binnen het Rijk.

De millennials (geboren tussen 1980 en 2000) en de generatie Z (geboren tussen 1995 -2015) komen in rap tempo de arbeidsmarkt op. Zijn deze generaties nu echt zo anders dan andere generaties? Dat en meer staat centraal tijdens de allereerste inspiratiesessie van O&P Rijk op 18 april 2024. Psycholoog, bestsellerschrijver en (TEDx-)spreker Thijs Launspach neemt ons mee in de wereld van deze generaties. Je bent van harte welkom voor deze rijksbrede inspiratiesessie en de afsluitende borrel in New Babylon in Den Haag.

Alles over millennials en generatie Z

Thijs neemt je met humor mee in alles wat je moet weten over millennials en generatie Z. Waarom zijn ze zo belangrijk? Hoe moedig je ze aan om zich te ontplooien en voorkom je dat ze opbranden? Het belooft een boeiende en leerzame sessie te worden. Die wil je niet missen.

Aanmelden

Deelname is kosteloos en alleen voor Rijksambtenaren. De bijeenkomst is bedoeld voor collega’s die teams aansturen of op een manier te maken hebben met de aansturing van jonge generaties. Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Wanneer: 18 april 2024, ontvangst/inloop 14:30, start 15.00-16:00 uur.
Borrel: 16:00-17:00 uur
Waar: New Babylon in Den Haag

Uitdagingen

Denk eens na over de uitdagingen die specifiek verband houden met deze jonge generaties waar jij als manager of coördinator voor staat. Thijs hoort ze graag de 18e.

Doel inspiratiesessie

Deze sessie markeert het begin van een reeks van 4. Als hr-dienstverlener zet O&P Rijk zich in voor 155.000 ambtenaren. Vanuit deze missie willen we rijkscollega’s bij elkaar brengen, informeren, inspireren en enthousiasmeren over uiteenlopende onderwerpen. Het doel is om jullie nieuwe inzichten mee te geven en te voeden met frisse ideeën. Met als resultaat een boost voor je energie en je inzet.

Achtergrond 

Thijs schreef boeken over stress, burn-out, en millennials op het werk. Hij schreef de bestseller Fokking Druk (2018), Werken met Millennials (2019), Werk kan ook uit (2020) en Je bent al Genoeg (2022). Hij heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad en hij is een van de docenten aan The School of Life. 

Meer informatie

Stuur voor vragen of meer informatie een email naar één van onze -relatiemanagers arbeidsmarkt: 

•    Marischa Withaar: Marischa.Withaar@rijksoverheid.nl 
•    Navien Doerga: Navien.Doerga@rijksoverheid.nl
•    Smahan.Bouchtaoui: Smahan.Bouchtaoui@rijksoverheid.nl