In de Spotlight ‘Workshop Actualiteiten in het Arbeidsrecht’

Weblogs

Bij UBR|AAA vinden wij dat arbeidsrecht een hot item is. Ook voor jou als HR-adviseur of leidinggevende is het van belang de actuele ontwikkelingen in ons boeiende vakgebied op de voet te volgen. Als je onze nieuwsbrief leest, is dat een goed vertrekpunt. Maar we bieden meer! Met onze workshop Actualiteiten in het Arbeidsrecht praten we je in 2,5 uur bij over alle relevante ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Bijzondere aandacht is er voor onze eigen uitspraken, de recentste ontwikkelingen rond de CAO Rijk en nieuwe wet- en regelgeving. 

In de sessie gaan we op een interactieve manier aan de slag met de inhoud. Dat klinkt mooi, maar belangrijker is dat we kunnen beloven dat je na de workshop weer helemaal bijgepraat bent en vol energie aan de slag kunt met de nieuwste ontwikkelingen. Onze enthousiaste docenten gaan graag samen met jou de uitdagingen aan om alle ontwikkelingen door te nemen en jouw vragen over het actuele arbeidsrecht te bespreken. 

Individueel inschrijven

Nice to know: sinds januari 2022 is het mogelijk je individueel én per groep in te schrijven voor onze workshops en trainingen. Klik hier voor meer informatie, de data en kosten van deze workshop. Overleg vóór aanmelding altijd even met je leidinggevende voor akkoord.

Heb je vragen over deze opleiding of wil je een grote groep aanmelden? Mail dan naar OpleidingenUBR|AAA@rijksoverheid.nl.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.