Blijf jij wel op de hoogte van alle ontwikkelingen in het arbeidsrecht?

Weblogs

Wat staat er in de nieuwste CAO Rijk? Welke uitspraken deed de rechter in zaken waar de Staat der Nederlanden procespartij is? Welke recente ontwikkelingen en nieuwe wetgeving zijn er in het arbeidsrecht ?

Als HR-adviseur wil je het antwoord op al deze vragen paraat hebben! Daarom lees je onze nieuwsbrief, volg je ongetwijfeld allerlei mensen op LinkedIn en lees je blogs over het arbeidsrecht. Maar… het kan beter, leuker en sneller! 

Actualiteiten in het arbeidsrecht

In onze totaal vernieuwde workshop Actualiteiten in het Arbeidsrecht nemen we je in twee en een half uur mee in de ontwikkelingen die het arbeidsrecht in de breedte doormaakt. Dat is nuttig voor je werk, maar net zo belangrijk is het dat je inzicht hebt in de ontwikkeling die de Staat als werkgever doormaakt: de nieuwste CAO en de eigen uitspraken. In deze workshop komt dit uitgebreid aan bod. Na deze workshop ben je weer helemaal up-to-date! 
We werken in deze workshop met werkvormen waarin je zelf wordt uitgedaagd mee te denken en te doen! Zo leren we van en met elkaar én zit je niet twee en half uur achterover, maar ben je actief aan de slag met het actuele arbeidsrecht.

Lijkt je dit leuk? De eerstekomende workshop is op:

  • donderdag 23 mei; 09.30 - 12.00 uur

Meer informatie en inschrijving doe je via onze website.

Je kunt de workshop ook samen met je collega’s volgen. Vanaf 6 deelnemers komen we graag bij jou op locatie langs om jullie helemaal op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Om je als groep aan te melden mail je met: AcademievoorArbeidsrecht|AAA@rijksoverheid.nl.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.