Nieuwe datum FGR community bijeenkomst 6 februari 2024

Weblogs

Op 6 februari 2024 wordt de volgende bijeenkomst van de FGR community georganiseerd. Locatie: Seats2meet op het Centraal Station van Amersfoort. Van 15.00 - 17.00 uur.

Het programma lees je onderstaand.

Meet and greet met je collega’s 

Wil jij jouw collega’s leren kennen? Collega’s die werkzaam zijn voor of bij jouw ministerie. Of juist collega’s van andere ministeries? Of wil je successen of uitdagingen delen met collega’s? Dat kan in de meet and greet. Er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Of om samen een leuke uitdaging aan te gaan.

Domme vragen bestaan niet 

Vraag maar raak aan de experts op het gebied van het Functiegebouw Rijk.

Het waarom van FUWA-Rijk 

Tijdens de eerste bijeenkomst van de community heeft projectleider van FUWA-Rijk, Bas van der Linden, ons meegenomen in het project FUWA-Rijk. Ook in de nieuwsbrief FGR besteden we regelmatig aandacht aan FUWA-Rijk. Maar waarom komt er een nieuw functiewaarderingssysteem voor de rijksoverheid? En wat is eigenlijk het verschil tussen een functiewaarderingssysteem (nu Fuwasys 2020) en het FGR? In zijn presentatie geeft Bas antwoord op deze vragen.

Inschrijven

Ben je nog niet aangesloten bij de community maar wel enthousiast geworden om mee te doen? Dan kan! Stuur een e-mail naar PostbusFGR-site@rijksoverheid.nl en je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.