Werken met een arbeidsbeperking

Team Diversiteit & Inclusie, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken, bemiddelt en begeleidt mensen met een arbeidsbeperking voor de Rijksoverheid. Grote kans dat wij voor jou een mooie match kunnen maken. 

We gaan een stap verder dan regulier recruitment. Wij houden rekening met jouw talenten en mogelijkheden en kijken naar werkzaamheden die goed bij je passen. Samen met jou en je toekomstige werkgever bepalen we je takenpakket. Kortom, wij zijn het extra zetje dat je helpt om dat leuke, duurzame werk te vinden binnen de Rijksoverheid.

Indicatie Banenafspraak

De enige voorwaarde die het Rijk stelt aan bemiddeling door Team Diversiteit & Inclusie is dat je een doelgroepregistratie Banenafspraak hebt bij het UWV en een mbo 4-, hbo- of universitair werk- en denkniveau.

Wat is de Banenafspraak, hoe kom je hiervoor in aanmerking en hoe werkt dat precies? Ga naar onze pagina met meest gestelde vragen.

Wie zijn wij?

Team Diversiteit & Inclusie (D&I) ondersteunt het Rijk met verschillende diensten om diversiteit en inclusief denken en handelen op de werkvloer te bevorderen. Ons team bestaat uit trainers, adviseurs en recruiters en is dé partij voor D&I gerelateerde vraagstukken. Ons doel is om het Rijk te helpen met het behalen van haar D&I doelstellingen en het daarmee te profileren als een aantrekkelijke werkgever waar gelijkwaardigheid en diversiteit voorop staan.