Rijksbrede campagne ‘Ons land in jouw handen’ gaat weer van start

Door eerdere successen laten we de rijksbrede arbeidsmarktcampagne ‘Ons land in jouw handen’ opnieuw schitteren. De campagne start op 11 september en loopt tot december 2023. Doet jouw organisatie al mee? Lift mee op de campagneboost.

Organisatie & Personeel Rijk | Arbeidsmarkt werkte hard aan de totstandkoming van de campagne. Verschillende rijksonderdelen leverden ook een bijdrage via het rijksbrede brandteam (klankbordgroep).

'Ons land in jouw handen'

Rijk als aantrekkelijk werkgever

Doel van de campagne is om de Rijksoverheid bekender en aantrekkelijker te maken als werkgever onder potentiële kandidaten. Dit is één van de focuspunten uit het Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025, waar de campagne een belangrijke bijdrage aan levert.

Monique van Hout, projectleider merkstrategie bij Organisatie & Personeel Rijk | Arbeidsmarkt: ‘Aanhaken op de campagne geeft jou de kans om mee te liften op de rijksbrede stijging in bekendheid en overweging, en tegelijkertijd je eigen organisatie te profileren. Zo vergroot je de impact van je eigen communicatie en laat je zien wie jouw organisatie is binnen de gehele Rijksoverheid. Bovendien staan we samen sterker: hoe meer rijksorganisaties aanhaken, des de sterker het resultaat. Ik zou zeggen sluit je aan en lift mee op de campagneboost. Tijdens een speciale themabijeenkomst vertellen we je hoe je kunt aansluiten.’

Themabijeenkomst

Tijdens de themabijeenkomst nemen we je mee in de campagnestrategie. We laten de verschillende middelen zien die speciaal zijn ontwikkeld voor de campagne. Ook vertellen we hoe je deze kunt uitrollen naar je eigen rijksorganisatie. Heb je interesse? Meld je aan

Organisatie & Personeel Rijk organiseert op 2, 3 en 5 oktober ook workshops voor rijksorganisaties. We geven dan praktische tips en tricks om met de campagneonderdelen aan de slag te gaan.

Wat betekent aansluiten op de campagne?

De door Organisatie & Personeel Rijk | Arbeidsmarkt ontwikkelde campagnemiddelen kan jouw organisatie tijdens de campagneperiode inzetten. Van speciaal ontwikkelde templates, video’s tot social animaties. We helpen je graag verder.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie over de workshops of heb je vragen? Stuur een email naar: brandteam@werkenvoornederland.nl. Zie voor meer informatie ook: Rijksoverheid AMC (rijkshuisstijl.nl) en het merkhandboek Arbeidsmarktcommunicatie.