Save the date: Week van het werkplezier 13-17 november 2023

Met het thema: ‘Teamkracht: in verbinding met jezelf en je team’ geven we dit jaar invulling aan de Week van het werkplezier. Tijdens dit online evenement, dat plaatsvindt van 13-17 november 2023, kunnen medewerkers van de Rijksoverheid deelnemen aan een afwisselend en inspirerend programma voor meer vitaliteit en plezier op de werkvloer. Met workshops, webinars en andere activiteiten.

Teamvitaliteit

Hoe zorg je ervoor dat je als team gezond en vitaal kunt (samen)werken? Hoe blijf je met elkaar in verbinding en zorg je voor een goede werksfeer? Welke voorwaarden zijn onmisbaar om optimaal te kunnen functioneren? Tijdens deze editie van de Week van het werkplezier laten we zien welke mogelijkheden er zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Van de kracht van schaamte tot Teamkracht

Doe mee met de workshop van Aukje NautaDe kracht van schaamte’ waarin je leert hoe je schaamte kunt omdenken. En vooral: hoe je van schaamte een heuse krachtbron maakt die je de weg wijst naar wat je stiekem het liefste wilt. Een workshop die leidt tot meer verbinding en sociale veiligheid. Collega’s die willen leren hoe ze mindfulness en positieve psychologie kunnen inzetten voor meer werkplezier en bevlogenheid, kunnen meedoen met verschillende workshops van Mindful Rijk. Of schrijf je in voor de workshop van oud- Defensie collega’s Ankje Hovinga en Twan van Tilburg over Teamkracht.

Save the date

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je verzekerd zijn van een plek? Schrijf de datum dan alvast in je agenda. Vanaf 9 oktober staat het volledige programma met aanmeldmogelijkheid online op de website van de Week van het werkplezier.

De Week van het werkplezier wordt georganiseerd door Vitaal Rijk.
Vitaal Rijk is een initiatief van de verschillende Shared Services Organisaties P&O van de Rijksoverheid. Deze SSO’s werken samen op het gebied van Vitaliteit om rijksmedewerkers en organisatieonderdelen te stimuleren om te investeren in de 4 verschillende dimensies van vitaliteit die invloed hebben op elkaar: zingeving, mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit en sociaal emotionele vitaliteit. Lees meer over
De 4 dimensies van vitaliteit.